Overslaan en naar de inhoud gaan

Tak-23 Beleggen

Wat zijn uw wensen en verwachtingen met betrekking tot een beleggingsfonds? Om daarachter te komen, verdiepen we ons eerst in uw beleggingsprofiel. We kijken o.a. hoelang u uw spaargeld wilt missen, we onderzoeken hoeveel risico's u wilt nemen en of u een voorkeur heeft om te beleggen in een bepaald product of dienst. Op basis van dit profiel doen we u een voorstel van fondsen die gegarandeerd bij u passen.

Levensverzekering gekoppeld aan beleggen

Tak-23 is een levensverzekering gekoppeld aan meer risicovolle beleggingsproducten zonder rendementsgarantie. De rendementen zijn hoger maar het fonds biedt u geen enkele garantie met betrekking tot uw beleggingen.

De mate van risico

U kunt wel kiezen in welke mate u risico wilt lopen. Wij zoeken daar dan de passende beleggingsproducten bij. Kiest u enkel voor aandelen? In dat geval zal de waarde van uw belegging onderhevig zijn aan koersstijgingen en dalingen. Of kiest u voor een meer zekere combinatie van obligaties, aandelen en cash? In een Tak-23 zijn alle combinaties mogelijk, in de samenstelling die u wenst. Om de mate van risico overzichtelijk te houden, is er een risico-overzicht beschikbaar. Wij vertellen u er graag meer over.

Voordelen van het Tak-23 fonds

De voordelen van het Tak-23 fonds zijn:

  • Eenmalige premiebelasting en instapkosten;
  • Flexibel;
  • Belegging in fondsen;
  • Geen roerende voorheffingen;
  • Een interessante return;
  • Mogelijkheid voor fiscaal sparen.

Het spreekt voor zich dat de eventuele uitstapkosten lager worden naar gelang de duur van de beleggingen.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste belegging. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons