Overslaan en naar de inhoud gaan

Autolening: voor een nieuwe auto of occasion

Uw auto laat het onverwachts afweten of u wilt heel graag dat nieuwe model kopen. De aanschaf van een auto is altijd een grote uitgave. Als u om wat voor reden dan ook de aanschaf niet zelf kunt betalen, kunt u er voor kiezen de aankoop te financieren. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste autofinanciering.

Voordelen

Wanneer u de financiering via ons laat lopen, kiest u automatisch voor de volgende voordelen:

  • U kunt een bedrag lenen gelijk aan de totale waarde van de auto;
  • U kunt kiezen uit verschillende financieringen;
  • U heeft de keuze uit verschillende looptijden;
  • Wij bieden u een aantrekkelijk tarief met een interessante rente;
  • Wij zorgen voor een helder overzicht van uw aflossingen.

Voordelige autolening voor milieuvriendelijke aankoop

Overweegt u de aankoop van een auto met lage CO²-uitstoot, een hybride wagen of een voertuig met een lpg-installatie? In dat geval kunnen wij u een extra voordelige autolening aanbieden. Kiest u voor een tweedehandsauto? Om in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke lening mag het voertuig niet ouder zijn dan 2 jaar. U kunt terugbetaling van het krediet verzekeren met een schuldsaldoverzekering voor na een onverhoopt overlijden. Op die manier hoeven uw gezinsleden zich niet te bekommeren om deze lening wanneer u iets overkomt.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste autolening. Zo weet u zeker wat uw lasten straks zijn en dat er na aankoop ook nog geld over blijft om de auto te kunnen rijden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie.

Contacteer ons