Overslaan en naar de inhoud gaan

Lening op afbetaling - LOA

Voor grote uitgaven zoals de aankoop van een nieuwe auto, een verre reis of de verbouwing van uw huis moet u vaak lang sparen. Wilt u echter niet langer wachten of wilt u uw spaargeld vasthouden voor andere doeleinden? Of staat u voor totaal onverwachte grote uitgaven waarvoor het geld ontbreekt? Misschien heeft u extra geld nodig voor de studie van de kinderen of belastingschuld? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een lening op afbetaling!

Het afsluiten van een lening op afbetaling

Het afsluiten van een lening op afbetaling is een belangrijke beslissing die goed moet passen bij uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u hier uitstekend bij helpen. Wij geven aan welke mogelijkheden passen bij uw persoonlijke omstandigheden. Dat betekent dat we kijken naar uw huidige situatie en o.a. vragen naar uw toekomstplannen. Zo weten we zeker dat de lening op afbetaling straks ook nog past in uw leven.

Wat komt er kijken bij het afsluiten van een lening?

  • Wij onderzoeken uw persoonlijke situatie zodat we zeker weten dat uw inkomsten voldoende zijn én blijven voor de aflossing;
  • Wij bieden u een passende oplossing met goede voorwaarden;
  • U geeft aan op welke dag de maandelijkse betaling kan worden afgeschreven.

Zekerheid inbouwen

Het is mogelijk extra zekerheid in te bouwen bij het afsluiten van een lening op afbetaling. U kunt namelijk kiezen voor een verzekering lening op afbetaling of voor een werkeloosheidsverzekering. De eerste beschermt u en uw gezin tegen financiële problemen als u tijdens de looptijd van het krediet volledig arbeidsongeschikt zou worden of zou komen te overlijden. De werkeloosheidsverzekering beschermt uw budget als u tijdens de looptijd van de lening zonder werk zou komen te zitten.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste lening en rekenen u voor welk bedrag u kunt lenen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons