Overslaan en naar de inhoud gaan

Tips

Een goede bagageverzekering is van onschatbare waarde!

Zakkenrollers hebben nooit vakantie. Sterker nog, ze maken overuren tijdens de vakantieperiode. Bij alle bezienswaardigheden in binnen- en buitenland zijn ze absoluut van de partij maar ook in uw vakantieverblijf kunt u slachtoffer worden van diefstal. Veel mensen zijn op de hoogte van dit gevaar. Recent onderzoek door Mastercard onder 650 respondenten toont dat 6 op de 10 vakantiegangers bang zijn om bestolen worden tijdens hun vakantie.

Lees meer

Op reis? Bescherm uw woning tegen diefstal

De vakantie staat voor de deur. Als u binnenkort op reis vertrekt dan laat u uw huis voor een tijdje onbewoond achter. De bezorgdheid die daarbij meteen om de hoek komt kijken is hoe uw woning zo veilig mogelijk achter laten en inbraak voorkomen.

Lees meer

U vertrekt op reis? We geven u graag enkele handige tips

De vakantietijd breekt weer aan en veel mensen maken zich op voor een heerlijke tijd.

Onbezorgd genieten van zon en zee, mooie natuur of een prachtige stad, bergen of bossen; iedereen gaat op zoek naar de perfecte locatie met het gewenste weer. De vakantie is vaak tot in de puntjes voorbereid maar heeft u ook iets geregeld als u  onverwacht naar huis moet?  

 

Sluit een reisverzekering op maat af

Lees meer

Reisverzekering wanneer u met meerdere gezinnen een huurhuis boekt

De zomer komt eraan en iedereen is al druk zijn vakantie aan het plannen.

Het is evenwel verstandig om na het boeken van een vakantie even stil te staan bij de eventuele behoefte aan reisverzekeringen.

 

Stel dat u met meerdere gezinnen samen op vakantie gaat en de online boeking van de huurwoning gebeurd is op naam van één familie.

Lees meer

Met de juiste wintersportverzekering de skipiste op!

De krakende sneeuw onder je skilatten of snowboard. Sippen van een dampende glühwein of warme chocolademelk. Een warm knisperend haardvuur om je aan op te warmen. Laat je skivakantie niet veranderen in een nachtmerrie en dek jezelf in met een goede wintersportverzekering.

Lees meer